Subscribe News Feed Subscribe Comments

Dalam dilema

assalamualaikum..
wassup wassup??
lama kan xupdate blog?


hahahaha..saja gedik santai xupdate... perasaan malas menyelubungi kalbu..
nak kata aku busy beraya xpun..nak kata aku busy cari keja xpun..
busy bela muscle kat umah ja la..huhuhu..
aku sebenarnya memang dalam dilema weh..


dari semalam tak sedap hati nak pegi interview..
sekarang aku da dapat.. rasa macam xmau pegi pun ada..
sebenarnya meh la aku terus terang berani seram-seram kuku gajah nak buat pengakuan.. eh jap? gajah ada kuku?
biaq p la kat gajah tuhhh..
AKU MALAS NAK MENGHADAPI INTERVIEW!!!
sesungguhnya hati ini amat menyesali kekurangan diri yang tiada konfiden untuk bercakap di khalayak rakyat jelata.. macam mana ea? atas nasihat sume kaum kerabat diraja kerajaan matahari.. beta menerima jawatan itu walaupun kehendak di sudut hati kecil ini berbunyik...OMG joel... apa maksud? aku pun tarak tau..
disebabkan rayuan aku ditolak pihak universiti tempatan dengan segala rendah dirinya aku menerima jawatan yang tidak berkenan di sanubariku... sume nasihat pegilah.. untuk pengalaman..


apakan dayaku??

Tanpa nama

hatiku gembira..
kala kau membuka..
aku meneroka alam warna..
yang penuh haruman dan wangian..
indahnya kala itu..
merasakan diriku puteri..
di dalam istana kaca permata berkilau..
sinarnya menusuk hatimu..
yang hanya padaku..
hanya aku yang kausayang..

tapi KINI..
itu semua kenangan..
hatiku dirundum rindu..
yang mencengkam sanubari..
alam yang berwarna dicemari..
gerhana kelam..
haruman dan wangian disimbah air kedukaan..
aku puteri kayangan diselubungi kenangan silam..
istana ditumbuhi duri..
hatimu kini tanpa diriku..
aku jauh darimu..
adakah kau masih merinduiku?



p/s: karat marat ni aku tulis masa tingkatan 5.. kat sekolah teknik tunku abdul rahman putra pulau pinang.. hehehe..




gadis gigi besi

assalamualaikum readers!
tu pun kalo da readers yang baca..
biar la.. sebagai dairy public aku..



ni bukan gigi aku gambar hiasan.


lately ni aku rajin baca blogger terkenal lagi cun comey tapi bergigi besi..
tak kisa kecomelan dia tetap terserlah..:P

aku mula suka baca blog perempuan..
selalo aku follow blog laki almaklumlah aku ni kan pompuan..
normal la kan??? aku bukan less bagus itu pengakuan tak perlu mati ok?

ok! back to the story!

aku mempunyai gigi yang sangat comel sejak dari kecik dulu..
masa aku kecik aku xmalu la senyum sambil tunjuk gigi aku yang comel ni..

sekarang aku kan 21 and diploma holder..
opkos weh aku da la budak teknikal yang tak berkaliber ramai laki la dalam kelas..
seyes malu kalo pembentangan ke present ke.. bukan sama ke?
ok ok.. wateva..

aku mula la teringin bergigi besi untuk up my self confident..

tapi how? mahal kot buat braces.. lain la kalo mak bapak aku kaya raya tokei balak kan..

mak bapak aku pekerja gomen ja aka cikgu yang berwawasan ok!
memang la mampu tapi banyak lagi nak guna duit tu kan?

so i think aku rasa kena kumpul duit sendiri la nak buat..

but ada lagi satu prob bila aku baca post FL..
arggghHHH! i hate ulser! nak pakai da la sakit opkos akan tumbuh ulser..

semangat aku luntur tetiba..
bila memikirkan kecantikan abadi and self confident do i care bout all dis karut marut sakit makit ni? ayat apa aku guna? huh! biarin!
 tapi seyes kalo temgok all my pic gigiku yang comey akan ku tutup dan senyum tanpa kelihatannya!

memang tidak semanis kurma..

aku tak kisah akan ku usahakan untuk mendapat gigi besi!! sekian!

created by:


only girls hang out~

assalamualaikum..
lama xupdate blog ni..

beberapa hari sebelum puasa hari rabu aku ng geng aku hang out buat BBQ.. heeeee!
da lama tak kuar macam ni..
tapi kami pegi Ulu paip kat Kedah..
tak ramai orang sangat tu yang seronok..
tak risau coz air cetek sampai lutut je.. huhuhu~

geng kami memang tak bercampur dengan laki pun..
dats y tittle ni ONLY GIRLS HANG OUT~

da la xpayah cakap banyak meh aku tunjuk gambar2 yang sempat aku snap..


aku teda disini! xaci2!! aku la photographer ni.. tau cantek so jangan puji ok?


bulan pose ni tergugat giler tengok panjang2 ni..


rakan kawan dan friends!


nak jugak semak kat blog aku kan???


ni la chef kami sume..
masih kosong.. boleh la isi borang kat aku kalo mau..
calon menantu ni..


sahabatku~



ni tak dapat dikenalpasti still available o x..
nama dy ehem2..


ni la menantu terbaekkk!!


aku teda lagi.. sob..sob...


selesai~

created by:


patut ke aku kecewa???

assalamualaikum sume..


hari ni hari jumaat bersamaan 15julai 2011. maka tepat pukul 12 tengahari keluarnya keputusan pemohonan memasuki universiti..
atoi...skema ayat.. xpala xkisah pun.. 
bahasa jiwa bangsa kan..

jujur aku tidak dapat masuk..
arghhhhhh agak kecewa..
tapi aku rasa memang xlayak lagi sebab aku apply result semester 5..
tapi tolong la tengok cgpa..
hahaha..*belagak

xpela how could i change it. imposibble.
juz sekarang ni nak tunggu update rayuan..

ya Allah murahkan la rezeki hambamu ini..

created by:



Cintaku JaraK jauh...:(

assalamualaikum guys!
yeah! kembali ceria..
hahah!

entry sebelum ni aku sedey..
sekarang aku gembira dowh!
bole x dari saya jadi aku???

coz aku cam hipokritoss ja..
aku bukan sopan sangat pun.
tapi kesopanan tetap ada..heheh!


bole kn???kn??
alaaa kalo xbole pun ada aku kisah?
blog aku punya pasal aku la kan??
hahahah!
dis word from my real me!

seyes sejak aku tadika lagi xde pun kawan perempuan yang rapat dengan aku..
most of my fren all boy!

i dun noe y..
myb aku ni comel sangat kot..
so dorang sume jeles dengan aku and xnak kawan aku..

dulu aku ada 2 orang kawan laki2 yang baik..
ayat gile skema..
memang xde kawan pompuan..
damn sedey!

lepas tukar skol baru la ramai awek2 nak kawan aku..
until sekarag dorang my BFF!


aku rasa aku da lari tajuk la..
emmm..
ok2! back to the story!


susah la kalo cinta kita kasih kita sayang kita hati kita jaoh dari kita..
tapi..
yang betulnya dia selalu dekat di hati kita..
biarla jaoh di mata tapi dekat di hati...


cinta jarak jaoh ni peelu la saling caya mempercayai..

tapi i dun noe y i selalo judge!
adakah ini biasa sebagai perempuan???
xelok dalam hubungan..
so sedarlah Atikah yang cumil ini jangan la terlalu judge! and trust him! orite derr.,.

cinta jarak jaoh ni musti selalo berhubung!

yuopppp..
kalo aku tiap2 hari mesti dia meseg aku..
tiap malam..
and the sweet is kalo dia da sampai tempat keje and da balik dari keje..
aku nak pastikan dia selamat sampai..
emm..
kekadang pesan kalo nak pegi mana tell me.. dengan siapa? di mana?
adakah aku ni mengongkong???
aku memang kuat jeles.
xcaya tanya dia...hahaha! teeettt!!


cinta jarak jaoh ni kena setia!

ni penting!
kalo xsetia jangan la harap dia pun nak setia kat kita...
aku memang setia??hahaha!
memang xlayan pun laki..
xnak la..huk3!
aku da ada dia di hati..

 yesss i crazy 4 u laling..:)

cinta jarak jaoh ni mesti banyak kata2 indah..

kita jaoh..
tapi biarla dalam seminggu dua ada kata-kata indah untukku..
mesti berbunga2!
seyes pompuan kan..
tahu dalam hati ada kita kaum hawa..
tapi tunjukkan la kasih sayang u all boys!
juz say i love u is enuf..

lets she noe u love her..:)
kalo aku memang wajib tiap hari..
kah3! perasan!
aku bukan expert dalam hal ni..
tapi dari hatiku yang kecil ni..huhu!

p/s: da xlarat taip..hahaha..emmmm..ingat ye xsemestinya cinta jarak jaoh ni xleh berkekalan...
memang akan ada pergaduhan..tapi ingatlah wahai kawan2 cinta itu indah..
cinta Allah Maha Pengasih itu kekal..jangan lupa pada yang Esa!

i love u mummy!


my beloved lover 4eva!


created by:

apa pompuan nak dalam hubungan?

assalamualaikum..


emmmm..ntah la..apa yg perempuan mahukan???
sebenarnya apa yang saya mahukan kot..
sebenarnya dalam perhubungan dengan seorang lelaki la..
saya ni bukan jenis demand tinggi-tinggi..
xde la macam hensem gile kan..kalo dapat pun apa salahnya kn??
tu satu bonus!
cukupla kalo dia setia bukan buaya..



http://2.bp.blogspot.com/-ujoPiZyhDM0/Tdy46OO41KI/AAAAAAAAAG4/Ey8Vfj4clvU/s320/david-beckham-1.jpg

da tua tapi ok la walapon da beranak pinak..
stil mantain macho gitu!

 ramai pompuan mesti mau yang berpendidikan rite? koman2 la ni mau ada diploma o degree kn?
tapi bagi saya xsalah kalo pompuan tu belaja tinggi2 tapi laki xde pape..
yang penting laki tu mesti la banyak sabar and pandai cari duit..
cinta itu xbuta..
kita yang buta menilai cinta..ewah..berpuitis lak saya ni..
tapi betol la kan..
kalo pompuan ni xla tera mana pendidikan jangan la dok buat over nak laki educated lak..xsalah tapi rezeki masing-masing la..
saya xsuka la bagi saya ukur baju di badan sendiri..
jangan la terlalu demand..
memang la xsalah tapi imagaine la kalo umur da gayut apa pun xde??? pikir2!
 
 bagi saya pula..
bukan xkisah tapi atleast ada diploma..heheh..demand gak ke??
tapi kalo educated tak reti berdikari susah gak..
saya suka laki berdikari xguna wit mak bapak..
ofkos! becoz saya stil macam tu..hahah! buka pekung di dada sendiri.. tol la..


tapi banyak pompuan mahukan perhatian dari lagi termasuk saya...

bukannya nak over sangat la..
tapi atleast meseg me wlpon sibuk sgt..
1 2 meseg juz enuf..
saya xbole kalo sehari xmeseg! OMG! 
kalo berani buat la..
saya akan bebel sampai puas! huh!
yeke?? macam xje saya cam ni..
hahaha..
ntahla..
kekadang laki xfaham kan..


pompuan nak kalo laki tu ingat hari-hari yang penting..
contoh macam anniversary ke.. bufday ke..

tapi kan saya xbole tahan kalo hari2 penting laki lupa..
emmmm..memang sangat tidak tahan.
pastu wish lak pahape!
and xde pun rasa bersalah..
u noe wat i hate like dat la!!!
saya xmintak hadiah o wat i juz wan he to spend a time wif me je..
kalo jaoh tu meseg o kol la..
but nothing!
cukup la menggambarkan hati dia untuk kita..


lagi satu pompuan ni tak nak laki de rahsia antara each other.

geram sangat kalo berahsia and kita lak dapat tau sendiri..kan kaum hawa???
 memang cari maut la kan..xbole tahan..
ni idok sume tak bgtau ada event pun tak bgtau..
kalo bgtau pun juz macam tu je..
sapa yang penting???
dun noe...

pompuan jugak jenis cemburu..
kekadang memang melampau..
ntah la..

pompuan saya tahu memang susah nak faham..
tapi tolongkan la fahaminya..
tapi kita sebagai kaum hawa pun kena gak fahami hati laki..
saya tahu jadi laki ni susah..emmm..


pompuan ni sensitif  pasal duit!

wahai kaum adam kalo u all sume spend money for ur girl..
plesss plesss plesss..

jangan la korang ungkit balik..
untungla malam ni dapat makan free..
untung la dapat topup..
untung la makan sampai rm100..
untung la bla...bla...bla..
kalo u all xikhlas jangan spend la!
xbole tahan la kalo cam ni..
xikhlas je bunyi..

memang la susah asal kuar je guna wit laki..
kaum hawa pun kena ingat xsalah kalo kita spend money sama2 kan?
tak baik if  kikis duit laki..tak baik..
kita mesti ada perasaan malu nak guna duit laki kita..
emmmm..macam la bagos sangat aku  saya ni..
hahahah!
ada gak la..
kalo betol2 xde duit baru la mintak..
hahaha..


tapi..
cukup la kalo dia sentiasa ingat kita...


http://4.bp.blogspot.com/-a7M-cvtg8gE/Tdy9k-4R4MI/AAAAAAAAAG8/YBnqwPxRh2g/s320/waiting-for-forever.jpg


p/s: bagi aku pada laki2 yang baca ni jangan la citer pasal kekasih lama kalo anda mahu lama bersama kekasih baru!



created by:
http://2.bp.blogspot.com/-jzFuwPlwqYQ/TcCvfB2kr0I/AAAAAAAAAEM/XzEdN2spZNs/s1600/99841B48B07C606478596266675F5877.png

Dalam dilema

Posted by | |

assalamualaikum..
wassup wassup??
lama kan xupdate blog?


hahahaha..saja gedik santai xupdate... perasaan malas menyelubungi kalbu..
nak kata aku busy beraya xpun..nak kata aku busy cari keja xpun..
busy bela muscle kat umah ja la..huhuhu..
aku sebenarnya memang dalam dilema weh..


dari semalam tak sedap hati nak pegi interview..
sekarang aku da dapat.. rasa macam xmau pegi pun ada..
sebenarnya meh la aku terus terang berani seram-seram kuku gajah nak buat pengakuan.. eh jap? gajah ada kuku?
biaq p la kat gajah tuhhh..
AKU MALAS NAK MENGHADAPI INTERVIEW!!!
sesungguhnya hati ini amat menyesali kekurangan diri yang tiada konfiden untuk bercakap di khalayak rakyat jelata.. macam mana ea? atas nasihat sume kaum kerabat diraja kerajaan matahari.. beta menerima jawatan itu walaupun kehendak di sudut hati kecil ini berbunyik...OMG joel... apa maksud? aku pun tarak tau..
disebabkan rayuan aku ditolak pihak universiti tempatan dengan segala rendah dirinya aku menerima jawatan yang tidak berkenan di sanubariku... sume nasihat pegilah.. untuk pengalaman..


apakan dayaku??

Tanpa nama

Posted by | |

hatiku gembira..
kala kau membuka..
aku meneroka alam warna..
yang penuh haruman dan wangian..
indahnya kala itu..
merasakan diriku puteri..
di dalam istana kaca permata berkilau..
sinarnya menusuk hatimu..
yang hanya padaku..
hanya aku yang kausayang..

tapi KINI..
itu semua kenangan..
hatiku dirundum rindu..
yang mencengkam sanubari..
alam yang berwarna dicemari..
gerhana kelam..
haruman dan wangian disimbah air kedukaan..
aku puteri kayangan diselubungi kenangan silam..
istana ditumbuhi duri..
hatimu kini tanpa diriku..
aku jauh darimu..
adakah kau masih merinduiku?



p/s: karat marat ni aku tulis masa tingkatan 5.. kat sekolah teknik tunku abdul rahman putra pulau pinang.. hehehe..




gadis gigi besi

Posted by | |

assalamualaikum readers!
tu pun kalo da readers yang baca..
biar la.. sebagai dairy public aku..



ni bukan gigi aku gambar hiasan.


lately ni aku rajin baca blogger terkenal lagi cun comey tapi bergigi besi..
tak kisa kecomelan dia tetap terserlah..:P

aku mula suka baca blog perempuan..
selalo aku follow blog laki almaklumlah aku ni kan pompuan..
normal la kan??? aku bukan less bagus itu pengakuan tak perlu mati ok?

ok! back to the story!

aku mempunyai gigi yang sangat comel sejak dari kecik dulu..
masa aku kecik aku xmalu la senyum sambil tunjuk gigi aku yang comel ni..

sekarang aku kan 21 and diploma holder..
opkos weh aku da la budak teknikal yang tak berkaliber ramai laki la dalam kelas..
seyes malu kalo pembentangan ke present ke.. bukan sama ke?
ok ok.. wateva..

aku mula la teringin bergigi besi untuk up my self confident..

tapi how? mahal kot buat braces.. lain la kalo mak bapak aku kaya raya tokei balak kan..

mak bapak aku pekerja gomen ja aka cikgu yang berwawasan ok!
memang la mampu tapi banyak lagi nak guna duit tu kan?

so i think aku rasa kena kumpul duit sendiri la nak buat..

but ada lagi satu prob bila aku baca post FL..
arggghHHH! i hate ulser! nak pakai da la sakit opkos akan tumbuh ulser..

semangat aku luntur tetiba..
bila memikirkan kecantikan abadi and self confident do i care bout all dis karut marut sakit makit ni? ayat apa aku guna? huh! biarin!
 tapi seyes kalo temgok all my pic gigiku yang comey akan ku tutup dan senyum tanpa kelihatannya!

memang tidak semanis kurma..

aku tak kisah akan ku usahakan untuk mendapat gigi besi!! sekian!

created by:


only girls hang out~

Posted by | |

assalamualaikum..
lama xupdate blog ni..

beberapa hari sebelum puasa hari rabu aku ng geng aku hang out buat BBQ.. heeeee!
da lama tak kuar macam ni..
tapi kami pegi Ulu paip kat Kedah..
tak ramai orang sangat tu yang seronok..
tak risau coz air cetek sampai lutut je.. huhuhu~

geng kami memang tak bercampur dengan laki pun..
dats y tittle ni ONLY GIRLS HANG OUT~

da la xpayah cakap banyak meh aku tunjuk gambar2 yang sempat aku snap..


aku teda disini! xaci2!! aku la photographer ni.. tau cantek so jangan puji ok?


bulan pose ni tergugat giler tengok panjang2 ni..


rakan kawan dan friends!


nak jugak semak kat blog aku kan???


ni la chef kami sume..
masih kosong.. boleh la isi borang kat aku kalo mau..
calon menantu ni..


sahabatku~



ni tak dapat dikenalpasti still available o x..
nama dy ehem2..


ni la menantu terbaekkk!!


aku teda lagi.. sob..sob...


selesai~

created by:


patut ke aku kecewa???

Posted by | |

assalamualaikum sume..


hari ni hari jumaat bersamaan 15julai 2011. maka tepat pukul 12 tengahari keluarnya keputusan pemohonan memasuki universiti..
atoi...skema ayat.. xpala xkisah pun.. 
bahasa jiwa bangsa kan..

jujur aku tidak dapat masuk..
arghhhhhh agak kecewa..
tapi aku rasa memang xlayak lagi sebab aku apply result semester 5..
tapi tolong la tengok cgpa..
hahaha..*belagak

xpela how could i change it. imposibble.
juz sekarang ni nak tunggu update rayuan..

ya Allah murahkan la rezeki hambamu ini..

created by:



Cintaku JaraK jauh...:(

Posted by | |

assalamualaikum guys!
yeah! kembali ceria..
hahah!

entry sebelum ni aku sedey..
sekarang aku gembira dowh!
bole x dari saya jadi aku???

coz aku cam hipokritoss ja..
aku bukan sopan sangat pun.
tapi kesopanan tetap ada..heheh!


bole kn???kn??
alaaa kalo xbole pun ada aku kisah?
blog aku punya pasal aku la kan??
hahahah!
dis word from my real me!

seyes sejak aku tadika lagi xde pun kawan perempuan yang rapat dengan aku..
most of my fren all boy!

i dun noe y..
myb aku ni comel sangat kot..
so dorang sume jeles dengan aku and xnak kawan aku..

dulu aku ada 2 orang kawan laki2 yang baik..
ayat gile skema..
memang xde kawan pompuan..
damn sedey!

lepas tukar skol baru la ramai awek2 nak kawan aku..
until sekarag dorang my BFF!


aku rasa aku da lari tajuk la..
emmm..
ok2! back to the story!


susah la kalo cinta kita kasih kita sayang kita hati kita jaoh dari kita..
tapi..
yang betulnya dia selalu dekat di hati kita..
biarla jaoh di mata tapi dekat di hati...


cinta jarak jaoh ni peelu la saling caya mempercayai..

tapi i dun noe y i selalo judge!
adakah ini biasa sebagai perempuan???
xelok dalam hubungan..
so sedarlah Atikah yang cumil ini jangan la terlalu judge! and trust him! orite derr.,.

cinta jarak jaoh ni musti selalo berhubung!

yuopppp..
kalo aku tiap2 hari mesti dia meseg aku..
tiap malam..
and the sweet is kalo dia da sampai tempat keje and da balik dari keje..
aku nak pastikan dia selamat sampai..
emm..
kekadang pesan kalo nak pegi mana tell me.. dengan siapa? di mana?
adakah aku ni mengongkong???
aku memang kuat jeles.
xcaya tanya dia...hahaha! teeettt!!


cinta jarak jaoh ni kena setia!

ni penting!
kalo xsetia jangan la harap dia pun nak setia kat kita...
aku memang setia??hahaha!
memang xlayan pun laki..
xnak la..huk3!
aku da ada dia di hati..

 yesss i crazy 4 u laling..:)

cinta jarak jaoh ni mesti banyak kata2 indah..

kita jaoh..
tapi biarla dalam seminggu dua ada kata-kata indah untukku..
mesti berbunga2!
seyes pompuan kan..
tahu dalam hati ada kita kaum hawa..
tapi tunjukkan la kasih sayang u all boys!
juz say i love u is enuf..

lets she noe u love her..:)
kalo aku memang wajib tiap hari..
kah3! perasan!
aku bukan expert dalam hal ni..
tapi dari hatiku yang kecil ni..huhu!

p/s: da xlarat taip..hahaha..emmmm..ingat ye xsemestinya cinta jarak jaoh ni xleh berkekalan...
memang akan ada pergaduhan..tapi ingatlah wahai kawan2 cinta itu indah..
cinta Allah Maha Pengasih itu kekal..jangan lupa pada yang Esa!

i love u mummy!


my beloved lover 4eva!


created by:

apa pompuan nak dalam hubungan?

Posted by | |

assalamualaikum..


emmmm..ntah la..apa yg perempuan mahukan???
sebenarnya apa yang saya mahukan kot..
sebenarnya dalam perhubungan dengan seorang lelaki la..
saya ni bukan jenis demand tinggi-tinggi..
xde la macam hensem gile kan..kalo dapat pun apa salahnya kn??
tu satu bonus!
cukupla kalo dia setia bukan buaya..



http://2.bp.blogspot.com/-ujoPiZyhDM0/Tdy46OO41KI/AAAAAAAAAG4/Ey8Vfj4clvU/s320/david-beckham-1.jpg

da tua tapi ok la walapon da beranak pinak..
stil mantain macho gitu!

 ramai pompuan mesti mau yang berpendidikan rite? koman2 la ni mau ada diploma o degree kn?
tapi bagi saya xsalah kalo pompuan tu belaja tinggi2 tapi laki xde pape..
yang penting laki tu mesti la banyak sabar and pandai cari duit..
cinta itu xbuta..
kita yang buta menilai cinta..ewah..berpuitis lak saya ni..
tapi betol la kan..
kalo pompuan ni xla tera mana pendidikan jangan la dok buat over nak laki educated lak..xsalah tapi rezeki masing-masing la..
saya xsuka la bagi saya ukur baju di badan sendiri..
jangan la terlalu demand..
memang la xsalah tapi imagaine la kalo umur da gayut apa pun xde??? pikir2!
 
 bagi saya pula..
bukan xkisah tapi atleast ada diploma..heheh..demand gak ke??
tapi kalo educated tak reti berdikari susah gak..
saya suka laki berdikari xguna wit mak bapak..
ofkos! becoz saya stil macam tu..hahah! buka pekung di dada sendiri.. tol la..


tapi banyak pompuan mahukan perhatian dari lagi termasuk saya...

bukannya nak over sangat la..
tapi atleast meseg me wlpon sibuk sgt..
1 2 meseg juz enuf..
saya xbole kalo sehari xmeseg! OMG! 
kalo berani buat la..
saya akan bebel sampai puas! huh!
yeke?? macam xje saya cam ni..
hahaha..
ntahla..
kekadang laki xfaham kan..


pompuan nak kalo laki tu ingat hari-hari yang penting..
contoh macam anniversary ke.. bufday ke..

tapi kan saya xbole tahan kalo hari2 penting laki lupa..
emmmm..memang sangat tidak tahan.
pastu wish lak pahape!
and xde pun rasa bersalah..
u noe wat i hate like dat la!!!
saya xmintak hadiah o wat i juz wan he to spend a time wif me je..
kalo jaoh tu meseg o kol la..
but nothing!
cukup la menggambarkan hati dia untuk kita..


lagi satu pompuan ni tak nak laki de rahsia antara each other.

geram sangat kalo berahsia and kita lak dapat tau sendiri..kan kaum hawa???
 memang cari maut la kan..xbole tahan..
ni idok sume tak bgtau ada event pun tak bgtau..
kalo bgtau pun juz macam tu je..
sapa yang penting???
dun noe...

pompuan jugak jenis cemburu..
kekadang memang melampau..
ntah la..

pompuan saya tahu memang susah nak faham..
tapi tolongkan la fahaminya..
tapi kita sebagai kaum hawa pun kena gak fahami hati laki..
saya tahu jadi laki ni susah..emmm..


pompuan ni sensitif  pasal duit!

wahai kaum adam kalo u all sume spend money for ur girl..
plesss plesss plesss..

jangan la korang ungkit balik..
untungla malam ni dapat makan free..
untung la dapat topup..
untung la makan sampai rm100..
untung la bla...bla...bla..
kalo u all xikhlas jangan spend la!
xbole tahan la kalo cam ni..
xikhlas je bunyi..

memang la susah asal kuar je guna wit laki..
kaum hawa pun kena ingat xsalah kalo kita spend money sama2 kan?
tak baik if  kikis duit laki..tak baik..
kita mesti ada perasaan malu nak guna duit laki kita..
emmmm..macam la bagos sangat aku  saya ni..
hahahah!
ada gak la..
kalo betol2 xde duit baru la mintak..
hahaha..


tapi..
cukup la kalo dia sentiasa ingat kita...


http://4.bp.blogspot.com/-a7M-cvtg8gE/Tdy9k-4R4MI/AAAAAAAAAG8/YBnqwPxRh2g/s320/waiting-for-forever.jpg


p/s: bagi aku pada laki2 yang baca ni jangan la citer pasal kekasih lama kalo anda mahu lama bersama kekasih baru!



created by:
http://2.bp.blogspot.com/-jzFuwPlwqYQ/TcCvfB2kr0I/AAAAAAAAAEM/XzEdN2spZNs/s1600/99841B48B07C606478596266675F5877.png
Noor Atikah Idrus. Powered by Blogger.
 
Blogspot Templates by TNB